Πως θα βρείτε φθηνή ασφάλεια εν μέσω κορονοϊού

Πως θα βρείτε φθηνή ασφάλεια εν μέσω κορονοϊού

Η κρίση του κορονοϊου ή αλλιώς covid-19, έχει φέρει αρκετές και μεγάλες περικοπές στα πορτοφόλια της κάθε οικογένειας. Ένα σημαντικό έξοδο που έχουν αρχίσει να περικόπτουν όλοι οι οικογενειάρχες, είναι τα έξοδα του αυτοκινήτου.

Ένα αυτοκίνητο χρειάζεται ένα σημαντικό ποσό για να συντηρηθεί και να μετακινείτε κάθε μήνα. Στα πάγια έξοδα, πέρα από τα τέλη κυκλοφορίας το μεγαλύτερο έξοδο είναι η ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Πως όμως μπορείτε εύκολα και χωρίς υποχωρήσεις, να μειώσετε την ασφάλιση σας; Πως μπορείτε να βρείτε την καλύτερη ασφάλιση αυτοκινήτου στη χαμηλότερη τιμή;

Πάμε να δούμε όλες τις πιθανές λύσεις και να σας βοηθήσουμε να μειώσετε σημαντικά τα έξοδά σας!

Αναζητήστε online για να βρείτε προσφορές και τις χαμηλότερες τιμές!

Δεν είναι κρυφό ότι οι πιο φθηνές τιμές πλέον βρίσκονται online, στο διαδίκτυο. Είτε θέλετε να αγοράσετε έναν υπολογιστή, είτε μια ασφάλεια αυτοκινήτου, το πιο πιθανόν είναι ότι θα βρείτε καλύτερο deal σε μια αναζήτηση στο ίντερνετ παρά σε ένα φυσικό κατάστημα ή σε έναν παραδοσιακό ασφαλιστή.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Πλέον με το ίντερνετ σε αρκετές επιχειρήσεις το λειτουργικό κόστος έχει μειωθεί, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να περνάνε αυτό το κέρδος στους πελάτες της.

Ακόμα, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος καθώς στο ίντερνετ με μια απλή αναζήτηση, έχετε πρόσβαση άμεσα σε δεκάδες καταστήματα που εμφανίζουν αμέσως τις τιμές τους και την καλύτερη δυνατή προσφορά που μπορεί να έχουν για εσάς!

Σε ό,τι αφορά τις ασφάλειες αυτοκινήτων, online θα βρείτε δραστηριότητα από αρκετά ασφαλιστικά γραφεία που έχουν και offline παρουσία. Λόγω όμως της διαδικτυακής τους παρουσίας μπορούν πλέον να επεκτείνουν τα σύνορα της επιχείρησής τους και να αυξήσουν σημαντικά το τζίρο τους με αποτέλεσμα να ρίχνουν όσο μπορούν τα περιθώρια κέρδους και κατά συνέπεια την τελική τιμή της ασφάλισης

Χρησιμοποιήστε τον «skroutz» της ασφάλισης!

Αν και δεν υπάρχει αντίστοιχο σκρουτζ στις ασφάλειες όπως συμβαίνει για τα προϊόντα, υπάρχουν όμως 2 υπηρεσίες που παρέχουν σύγκριση τιμών ανάμεσα στα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία και σας επιστρέφουν άμεσα τη χαμηλότερη δυνατή τιμή!

Από την μια έχουμε την Insurance Market που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας με εξειδικευμένους ασφαλιστικούς πράκτορες εδώ και παραπάνω από 10 χρόνια και από την άλλη έχουμε την Cosmote Insurances όπου έχει δραστηριότητα στις ασφάλειες τον τελευταίο 1 χρόνο περίπου!

Αμφότερα και τα 2 online ασφαλιστικά γραφεία σας προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τι είδους καλύψεις θέλετε και άμεσα σας επιστρέφουν την καλύτερη δυνατή τιμή με όλες τις διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρείες!

Σας προτείνουμε την Insurance Market ,τις υπηρεσίες της οποίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.asfaleies24.gr/insurance-market . Το συγκεκριμένο ασφαλιστικό γραφείο έχει εξειδίκευση στις ασφάλειες και επίσης σας παρέχει έναν προσωπικό, ασφαλιστικό σύμβουλο!

Επίσης διαθέτει υποστήριξη 24 ώρες το 24 ώρο για οτιδήποτε μπορεί να σας συμβεί ή για την πιθανότητα ατυχήματος.

Ελέγξτε για τρίμηνη ή εξάμηνη ασφάλιση

Αν και συνήθως οι καλύτερες προσφορές υπάρχουν στα ετήσια συμβόλαια, παρόλα αυτά μερικές φορές μια τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να είναι πιο συμφέρουσα τελικά!

Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Ανάλογα την προσφορά της κάθε εταιρείας!

Όταν θα ψάχνετε για ασφάλεια, εκείνο το διάστημα μπορεί κάποια ασφαλιστική να έχει μια μεγάλη προσφορά στην τρίμηνη ασφάλιση. Γιατί να μην την εκμεταλλευτείτε;

Αρκετές εταιρείες προσφέρουν μηνιαία ή τρίμηνη ασφάλεια με σημαντικά μειωμένο κόστος για να προσελκύσουν κόσμο και έπειτα να τον «κλειδώσουν» με εξάμηνα ή ετήσια συμβόλαια.

Αν βρείτε μια προσφορά σε τρίμηνη ασφάλιση, προχωρήστε άφοβα στην ολοκλήρωση του συμβολαίου!

Αναζητήστε κωδικό έκπτωσης

Αρκετές φορές μπορεί να βρείτε στο ίντερνετ κωδικούς έκπτωσης για τις ασφάλειες μέσα από την Insurance Market ή την Cosmote Insurance. Για παράδειγμα η κοσμοτέ προσφέρει έκπτωση 20€ σε όλους τους συνδρομητές της, με το αντίστοιχο κουπόνι!

Τα κουπόνια μπορεί να τα παρέχουν τόσο οι ίδιες οι εταιρείες αλλά μπορεί να τα βρείτε και σε διαφημιστικές καμπάνιες των ασφαλιστικών γραφείων! Σε κάθε περίπτωση, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από την όποια έκπτωση κερδίσετε!